چگونه از حضور در محیط کار لذت ببریم؟7 راهکار برای آن
شما از 24 ساعت شبانه روز حداقل 8 ساعت کاری در محیط کار خود حضور دارید و به عنوانی محیطی که بخش زیادی از زندگی شما را در بر می گیرد باید از حضور در انجا لذت ببرید تا سلامت روحی خود را حفظ کنید.
با این 7 راه حل می توانید محیط کاری ارام بخش و لذت بخشی را تجربه کنید.
فهرست مطالب
Toggle1-دیزاین محیط کار
بیشتر افراد بعد ورود به هرمکانی به چیدمان و نحوه ی چینش وسایل انجا دقت می کنند .اگر در محیط کار خود چیدمان وسایل اتاق و میزکارتان اصولی باشد و نظم داشته باشد باعث می شود با ذهن اسوده تری به کار خود بپردازید و احساس خیلی خوبی را تجربه کنید چون نظم میز کار خیلی روی عملکرد شما تاثیر دارد.
با گذاشتن یک گل زیبا روی میزکارتان می توانید هم خودتان حس خوبی داشته باشید هم دیگران
نوشتن عبارت های انگیزشی مثبت می تواند موثر باشد.
چسباندن شکلک لبخند روی میزکارتان.
2-اراستگی در محیط کار
اراستگی ظاهری در هر مکانی لازم است و بسیار حرفه ای تر هست اگرمتناسب با هر محیط پوشش مناسب ان را انتخاب کنیم مثلا در محیط کاری لباس رسمی بپوشیم خوشبو و معطر باشیم زیرا با این کار احساس بهتری خواهیم داشت و این احساس خوب روی کار و اطرافیانمان هم تاثیر می گذارد.
3-تعیین حد و مرزها
برای اینکه در محیط کار احساس خوبی داشته باشیم می توانیم برای روابطمان حد مرزهایی را مشخص کنیم و خیلی واضح و شفاف ان را با همکاران و مدیرمان مطرح کنیم با این رفتار حریم ها رعایت و افراد حد و حدود را خواهند شناخت و خیلی از سو تفاهم ها یا پیش نمی اید یا رفع خواهد شد.
با داشتن حد و مرز ها هم به خودمان و هم دیگران احترام می گذاریم و از بسیاری از تنش ها جلوگیری می کنیم.
مثلا شخصی دوست ندارد راجب مسائل خانوادگی و زندگی شخصی او سوال شود در نتیجه می تواند این را به همکاران خود بگوید تا از این اطلاع داشته باشند و سوتفاهمی پیش نیاید.
4-پر انرژی بودن
شما با پر انرژی بودن می توانید از حضور در محل کار خود لذت ببرید با پر انرژی بودن لحن کلام شما تاثیر گذار تر خواهد بود و اثر گذاری بیشتری روی همکاران و مدیرتان خواهید داشت و ارتباطات بهتری را تجربه خواهید کرد و دوست داشتنی تر به نظر می رسید زیرا افراد دوست دارند با انسان های پر انرژی تعامل و گفتگو داشته باشند تا انسان های حوصله سر بر .ودر نهایت پر انرژی بودن باعث سلامت روح و روان شما خواهد شد.
ادم های پر انرژی چه شکلی هستند؟
مدل ذهنی ادم های پر انرژی اینجوریه : با انگیزه ، مثبت نگر ، حال خوب کن ، با حوصله ، آکاه و همراه
رفتارهای که دارند اینجوریه: قدردانی زیاد می کنند ، از طنز زیاد استفاده می کنند و ادم رو می خندونند ،حاضر جواب هستند و به اصطلاح همیشه جوابی تو استین دارند ، صدای رسا و شفاف دارند و شمرده صحبت می کنند ، سعی می کنند شرایط رو بهتر کنند و هیچ وقت انتقاد بیجا نمی کنند .
حالا چطوری پر انرژی باشیم؟
لبخند بزنید با لبخند زدن نشان می دهید ادم سرزنده و باحالی هستید و افراد را به خودتان حذب می کنید.
سطح انرژی خودتان را حفظ کنید. یک لیست از کارهایی که حالتون رو خوب می کنه داشته باشید تا با انجام اون ها سطح انرژی تون بالا برود.
دائما به خودتان یاد اوری کنید که می خواهید با انرژی باشید. می توانید الارم یاد اوری بگذارید یا برچسبی بزنید که به شما نشان دهد انرژی خودتان را حفظ کنید.
فعالیت بدنی داشته باشید . ورزش کنید ، قرار هایی که با دوستانتان می گذارید اکتیو باشد مثل پیاده روی یا استخر و شنا.
5-کارعمیق و تایم استراحت
سعی کنید کارهای خود را با تمرکز بالا انجام بدهید و تایم استراحت رو هم حتما در نظر بگیرید با جدا شدن از محیط کار به ذهن خود استراحت بدهید تا با بازدهی بالاتر به کار خود بپردازید و سلامت روحی و روانی شما حفظ شود. در تایم استراحت حواستان باشد با موبایل کار نکنید.
6- مواظب فرسودگی باشید.
مراقب فرسودگی کاری باشید استرس بیش از حد و کار زیاد بدون استراحت می تواند باعث احساس فرسودگی و اندوه شود اگر علائمی مثل افسردگی داشتید مراقب باشید چون اگر از ان پیشگیری نکنید با گذشت زمان حالتان بدتر خواهد شد تا جایی که حتی رفتن به سر کار هم برایتان دشوار می شود.پس به محض اینکه علائم هشدار دهنده را دیدید از یک متخصص برای رفع ان کمک بگیرید.
7-معاشرت با همکاران
از معاشرت با همکاران خود لذت ببرید و سعی کنید اداب معاشرت در محیط کار را رعایت کنید و روابط صمیمی و اصولی با همکاران خود را حفظ کنید تا از حضور در محل کار خود لذت ببرید و روحیه شاداب تری داشته باشید با این کارها می توانید بازدهی بالاتری داشته باشید و کمترین تنش را با همکارانتان داشته باشید و از کار خود لذت بیرید.
درباره فاطمه معقولی
فاطمه معقولی هستم. تلاش می کنم این وب سایت بستری مفید و ارزش آفرین برای تمام بازدیدکنندگان باشد و مطالبی مفید درزمینه ی رشد فردی و شغلی به اشتراک گذاشته شود. منتظر نظرات ارزشمند شما برای بهبود این وب سایت هستم.
نوشته های بیشتر از فاطمه معقولی
دیدگاهتان را بنویسید